Op zoek naar vliegtickets Natal? Er zijn diverse airlines die op deze Braziliaanse badplaats vliegen. Om een zo goedkoop mogelijk Natal vliegticket te boeken loont het om deze airlines met elkaar te vergelijken. Niet alleen qua prijs maar ook vliegduur en overstap. Rechtstreeks vanuit Nederland en Belgie gaan er helaas geen vluchten naar Natal. Het meest voor de hand liggende is via Portugal of de Kaapverdische eilanden. Wil je weten welke airline de beste opties heeft? Vul je datum van vertrek in en check!

Strandvakantie Natal en Ponta Negra

De luchthaven van Natal ligt op ongeveer een half uur vanaf de 8 kilometer lange kuststrook de Via Costeira en het strand van Ponte Negra. Hier vind je de meeste grote hotels. Aan de stranden van Natal kun je heerlijk genieten. Ook kun je erop uit. Bezienswaardigheden in de stad zoals fort Natal, het Centro do Turismo om te shoppen, Forte dos Reis Magos en de oude slaven gevangenis. Daarnaast kun je de achterliggende jungle in of jeep rijden op de verderop gelegen stranden en duinen. Volop mogelijkheden.

Zoek zonvakanties Natal 

Iedereen die naar het heerlijke badplaatsje Pipa wilt of het rustige Tibau do Sul zal ook op Natal vliegen. Tibau do Sul ligt op ongeveer een uur vanaf de luchthaven. Pipa iets langer.

IMG_4689.JPG