Goedkope vliegtickets Sao Paulo vindt u bij de Brazilie vliegticket Specialist. Door onze samenwerking met de vliegticket vergelijker Worldticketcenterkunnen wij u scherp geprijsde tickets Sao Paulo aanbieden.  Op deze site worden diverse airlines die op Sao Paulo vliegen getoond. Zowel vluchten Amsterdam – Sao Paulo van KLM alsmede vluchten van andere airlines (Lufthansa, TAP, TAM) worden aangeboden. Direct vanaf Schiphol of via andere Europese luchthavens die vluchten naar Sao Paulo aanbieden.

Check vliegticket prijzen Sao Paulo

Vliegen naar Sao Paulo – vluchtschema

Er zijn diverse opties om naar Sao Paulo te vliegen. Het snelst is direct vanaf Amsterdam. Echter kan het goedkoper te zijn om via andere luchthavens te vliegen of vanaf een andere airport zoals Brussel.

Rechtstreeks vliegticket Sao Paulo:

Amsterdam – Sao Paulo

1x overstap – Goedkoopste tickets vanaf Amsterdam

Amsterdam – Frankfurt – Sao Paulo
Amsterdam – Frankfurt – Sao Paulo
Amsterdam – Porto – Sao Paulo
Amsterdam – Washington – Sao Paulo
Amsterdam – Zurich – Sao Paulo

Brussel – Sao Paulo – Geen rechtstreekse vluchten

1x overstap – Goedkoopste vliegtickets vanaf Brussel

Brussel – Lissabon – Sao Paulo
Brussel – Frankfurt – Sao Paulo
Brussel – New York – Sao Paulo

São Paulo is het kloppende hart van de Braziliaanse én Zuid-Amerikaanse economie. Met 10 miljoen inwoners is het een metropool die door de groeiende economie nogsteeds qua inwonersaantal toeneemt. Veel reizigers die op Sao Paulo vliegen komen hier voor zaken. Het grootste aantal mensen die op Sao Paulo vliegen komt hier voor een overstap om door te vliegen naar overige bestemmingen in Brazilie. Toch is deze stad voor toeristen een aanrader. De levendige smeltkroes waar São Paulo om bekend staat heeft culturen vanuit alle delen van de wereld. Daardoor vindt u er diverse gevarieerde restaurants en gezellige uitgaansgelegenheden.